Anders verbinden met je kind

leren is veranderen

inner child, trauma release , re-programming

Maar nog belangrijker hoe ga jij jezelf ruimte geven en her-programmeren?

In twee dagen gaan we tot op de bodem uitzoeken wat je tot hier heeft gebracht en waarom je niet je authentieke zelf bent geworden.
Voor ons allemaal geldt, dat om dienend te zijn naar ons systeem van herkomst, we onze onvoorwaardelijke loyaliteit geven. Die onvoorwaardelijke loyaliteit verbindt ons aan ons gezin en geeft ons bestaansrecht. Maar het kost ons ook iets van onszelf. Er kan dan ‘destructief recht’ ontstaan; je probeert te verhalen waar je recht op hebt binnen de andere vormen van relaties in je leven. Dit kunnen familie relaties zijn maar ook vriendschappen, liefdesrelaties of werkrelaties.
Omdat je vanuit een tekort vertrekt, kies je vaak de verkeerde mensen uit. Je krijgt dus nog steeds niet waar je naar verlangt en wat je nodig hebt maar ondertussen vergroot je het trauma dat je al had!
Dag 1 doen we onderzoek naar hoe dat bij jou is ontstaan en verlopen en maken we een begin met je herprogrammering . Op dag 2 maken we via specifieke oefeningen trauma’s los uit je lichaam. Op deze manier creëer je ruimte om vanuit een nieuwe programmering jezelf vrij te maken. Dit is het het herstel van je authentieke zelf. Tevens leer je heel praktisch hoe jij jezelf kunt her-programmeren en krijg je de tools mee om dit zelf voort te zetten.
Kosten:
€ 475,00
Locatie
Buntlaan 9 in Doorn
De workshop wordt geleid door Lydia Doove. De trauma release sessie wordt verzorgd door Dave Witmond.
Wil je je opgeven voor deze prachtige en levens veranderende workshop stuur dan ene email naar: info@sleuteltotverandering.nl

Contextueel denken en systemisch werken

Er komt weer een nieuwe training aan : Contextueel denken en systemisch werken
Het is heel belangrijk om te weten dat een kind altijd een onderdeel is van een gezinssysteem. De vraag die ik dan veelal krijg is: “Ja leuk Lydia maar hoe doe ik dat dan?”

Daar gaat deze 3 daagse training over!

Dag 1:

Deze dag ga ik jullie alles uitleggen over hoe een gezinssysteem werkt;

Dag 2:Hier gaan we aan de slag met het gezinssysteem! Hoe pas je hetgeen wat je tijdens de eerste dag geleerd hebt toe. We gaan praktijk gericht oefenen hoe je de technieken in kunt zetten. Hoe maak je dit bespreekbaar met ouders enz. Vooral doen dus!

Dag 3: Deze dag is optioneel

Dit is een terugkom dag. Jullie hebben kunnen oefenen in jullie eigen praktijk en de ervaring heeft geleerd dat er veel vragen zijn. Daar gaan we mee aan de slag. Waar nodig nog dieper in op de materie en oefenen, oefenen. o.a. met het recht en onrecht in combinatie met hechting.

De data voor 2023 zijn:

Juni

Oktober

De datum voor 2024 is:

Maart

 

Wil je meer weten? Stuur dan een email naar info@sleuteltotverandering.nl